Hartelijk welkom

Inloggen of Signup

Sprinkhanenwinkel.com voor de beste sprinkhanen en kakkerlakken

Topkwaliteit sprinkhanen voor de laagste prijs 

Sprinkhanenwinkel.com verkoopt topkwaliteit sprinkhanen en kakkerlakken van eigen kweek. Hierdoor hebben we altijd een aanzienlijke voorraad en leveren we tegen de laagste prijs. Sprinkhanen zijn in combinatie met kakkerlakken een belangrijke voedingsbron voor reptielen en andere dieren. Zoekt u goede voeding voor uw dieren, dan bent u aan het juiste adres.

Sprinkhanen (Locusta Migratoria) 
Onze sprinkhanen worden met bijzondere zorg gekweekt. Om topkwaliteit sprinkhanen te krijgen, gaan we zeer zorgvuldig om met voedsel, warmte en licht. De dieren zijn door deze benadering rijk aan eiwitten. Hierdoor zijn de sprinkhanen niet alleen zeer voedzaam, maar ook een absolute delicatesse voor uw dieren.

Kakkerlakken (Blaptica Dubia) 
De Dubia’s die wij leveren zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij uitermate voorzichtig omgaan met de soorten voer die wij gebruiken. Hierdoor bevatten de kakkerlakken ook een extreem hoog proteïne gehalte en hebben een goede verhouding van eiwitten en chitine. De kakkerlakken maken geen geluid en vliegen niet. Voor beide insecten geldt dat ze zeer voedzaam zijn voor reptielen,  vogels en andere zoogdieren.

Formaten sprinkhanen en kakkerlakken. 
Bij sprinkhanenwinkel.com kunt u insecten kopen van formaat XS tot en met L.
De allerkleinste insecten zijn onze XS-sprinkhanen deze zijn twee tot drie dagen oud en zijn geschikt voor de kleinste reptielen. De kleinste kakkerlakken zijn onze S-Dubia’s deze zijn slechts anderhalve centimeter groot. Voor de grotere reptielen hebben we M-sprinkhanen en M-Dubia’s. uiteraard verkopen we ook volwassen en volgroeide voedseldieren. De grote L-sprinkhanen zijn volwassen en volgroeide dieren en mede door de weerhaken aan de poten niet geschikt voor kleinere reptielen.
De grote L-Dubia’s worden gemengd ingepakt, dus zowel mannetjes als vrouwtjes.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren