Hartelijk welkom

Inloggen of Signup

Locusta Migratoria (M) 12 stuks - klein verpakking.

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Locusta Migratoria (M) 12 stuks - klein verpakking.

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 1,79
  • Koop 15 voor € 1,71 per stuk. en bespaar 5%
OF

Snel overzicht

Treksprinkhaan circa vier centimeter lang.
Per twaalf verpakt.
Mooie, compacte verpakking met veel leefruimte.

Productbeschrijving

Locusta Migratoria (M) 12 stuks - klein verpakking
Deze halfvolwassen treksprinkhanen zijn zeer voedzaam voor uw reptielen, vogels en vissen. Ze zijn tussen de vijftien en twintig dagen oud en rijk aan eiwitten. Met een lengte van zo’n vier centimeter zijn deze sprinkhanen een even gezond als aantrekkelijke lekkernij voor uw dier. Ze hebben een zwart lijf met een oranje kop en poten. Dit maakt het een aantrekkelijke prooi voor reptielen, vogels en vissen!

Verpakking
Sprinkhanenwinkel.com hecht veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden de sprinkhanen verstuurd in mooie verpakkingen, waardoor ze ook geschikt zijn voor verdere verkoop (bijvoorbeeld door een dierenwinkel). De bakjes hebben luchtgaatjes en worden voorzien van droogvoer en een stukje eierkarton. Dit zorgt voor een ruime, zeer goede leefomgeving voor de sprinkhanen. Hierdoor zijn ze na ontvangst nog lang houdbaar. Naast de normale verpakking is het ook mogelijk om te kiezen voor voordeelverpakkingen. Hierin zitten de dieren per vijftig (LMGV05006) of honderd (LMGV10006) verpakt.

Topkwaliteit
We kweken de dieren op een volledig natuurlijke manier en voeren ze uitsluitend met natuurlijke producten. De sprinkhanen worden zorgvuldig en onder uitstekende omstandigheden verpakt en verstuurd. Dit zorgt voor sprinkhanen van topkwaliteit.

SKU
LMKV01206

 

Extra informatie

Gewicht 2.1

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.